Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárÉrdekességek

SMS-ben utasították gyilkolásra a magyar boszorkányt

Hirdetés

SMS-felszólításra gyilkolt az a magyar nő, akit 20 évre ítéltek, miután egy magyar-osztrák szekta tagjaként megfojtott egy nyugdíjast. H. Barbara azzal védekezik, hogy nem tudta, mit cselekszik, a főboszorkány megzavarta a fejét.

Lehajtott fejjel, arcát takarva érkezett meg a klagenfurti bíróságra az a három nő, akit az utóbbi idők legborzalmasabb osztrák sorozatbűntényével és kegyetlen gyilkossággal is vádolnak. Mint arról a Bors is írt, a háromfős boszorkányszekta tagjai idős osztrákokat vertek át és semmiztek ki úgy, hogy a nyugdíjasoknak különböző ezoterikus kezeléseket ajánlottak, és cserébe pénzt követeltek. A végcél egyenesen az volt, hogy az idős, hiszékeny emberek a szekta tagjaira írassák minden pénzüket és a házaikat. Ezzel hatalmas vagyonra tettek szert, úgy tudni, több ezer eurót halmoztak fel maguknak. Azonban egyik, 72 éves áldozatuk a végén visszakozott, és mégsem akarta mindenét a boszorkányokra hagyni. Ezen a főboszorkány, Margit T. agya olyannyira elborult, hogy a trió magyar tagjának, Barbarának parancsba adta a megölését. A magyar boszorkány így megfojtotta az asszonyt, majd a többiekkel együtt rá is gyújtotta a házát.

A tagok egy ideig tagadták tetteiket, egy idő után azonban minden borzalmat beismertek, sőt, Barbara egy másik, mérgezéses gyilkosságot is bevallott. Mindhárman azt állítják, hogy transz és ezoterikus késztetések hatására cselekedtek, végig egymás ellen vallottak, leginkább a főboszorkányt, Margitot okolták a történtekért. Most kiderült, hogy a borzalmas gyilkosságnak nyoma is van, a halálos ítéletet ugyanis Margit SMS-ben rendelte meg alboszorkányától, Barbarától – írta meg az Osterreich.at.

Hirdetés

A bíróság Margitra végül életfogytiglani büntetést, Barbarára húsz évet, míg harmadik társukra három év börtönt mért. Mivel a pszichológus szakvéleménye szerint a furcsa fantáziáik hangoztatása ellenére mindhárman beszámíthatóak, így vélhetően minden tag börtönben tölti le a büntetését. Az ítélet még nem végleges, a tárgyalás másodfokon folytatódik, -írja a Borsonline.hu.

Hirdetés