Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szamurájkarddal akart bosszút állni a miskolci férfi

Hirdetés

Emberölés kísérletével és garázdasággal vádol a Miskolci Törvényszék egy helyi férfit. B. A. 2016-ban néhány hónapig párkapcsolatban volt egy asszonnyal, akinek az élettársa ezalatt börtönben volt. Szakításuk után a vádlott folyamatosan fenyegette volt párját. 2017 márciusában meglátta őt és a börtönből szabaduló férfit, akit rögvest verekedésre hívott. Szerencsére sikerült őket szétválasztani az ott lévőknek, de a gyanúsított nem érte be ennyivel, – írja a Borsonline.hu.

Hamarosan visszatért a házukhoz egy szamurájkarddal, megpróbált betörni, de nem sikerült neki. Ekkor ért oda az asszony szabadult élettársa, akire azonnal lesújtott a fegyverével. Megpróbált elhajolni a vágás elől, de a kard éle a bal arcfelén fültől az állcsúcsig megsebezte. Erősen vérzett a sebe, és el is vesztette az eszméletét. Akár meg is halhatott volna, de szerencséjére megúszta nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel.

A vádlott elmenekült a helyszínről, de később elkapták. B. A.-t első fokon 7 év börtönbüntetésre ítélték, ami ellen fellebbezett.

Hirdetés

Forrás: Borsonline.hu

Hirdetés