Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekPublicisztika

Kun Béla unokái

Hirdetés

„Kun Béla és Szamuely gyilkolták a magyart, a vörös ködfelhő, egy országot betakart” – szólt valamikor hosszú évekkel ezelőtt a Hunor zenekar Vörös terror című dala, talán vannak még, kik emlékeznek erre.

Mindenesetre Ábrahám Barnabás cikke nyomán, melyben ajánlotta a huszadik századi magyar zsurnalisztika egyik legkiválóbb tollforgatóját, Fiala Ferencet, az Így dolgoztak a bitangok művét, kedvet kaptam, hogy elolvassam. Hű betekintést enged a könyv a szadista, beteg állatok lelkivilágába, de milyen különös egybeesés, nem telt el kis idő, egy bizonyos Szarvas Koppány Bendegúz fröcsögte tele a világhálót, lámpavasat lebegtetve be politikai ellenlábasainak.



Zsák a foltját (kép: Fb)

Hirdetés

Idézzük is, mit írt:

„Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért…”

De ha már a 133 napos bolsevik rémuralommal kezdtük, az alábbi Szamuely-idézetet most csak úgy itt hagyom:

Hirdetés

„A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát!”

Azt gondolom, sejthető már, miért tartom és tartjuk sokan őt és társait Kun Béla „unokáinak”.

Különösen szánalomra méltó volt egyébként, mikor a Hír TV telefonon igyekezett megérdeklődni, miképpen is gondolja el a lámpavasak funkcióját, és annyi nem volt benne, hogy vállalja szavait, vagy akár bocsánatot kérjen. Ehelyett azt tanácsolta a vonal túl végén lévő riporternek, hogy erről kérdezzék meg a Momentum sajtóosztályát. Tetszik érteni? A tulajdon szavairól kérdezzék meg a pártja sajtóosztályát.

Hirdetés

De megtudhattuk azt is, korábban, mint még gyurcsánypárti (DK) felforgató a tandíj ellen tiltakozva utazott hasonszőrű kretén cimboráival gatya nélkül a metrón, illetve vizeletet vittek a józsefvárosi polgármesteri hivatalhoz, így hőbörögtek a korábbi polgármester drogellenes intézkedései ellen. E kettő akció hűen tükrözi is felfogását, lehetőleg hosszú évekig, akár egy évtizeden át lehessen az állam pénzén lébecolni az egyetemen, emellett meg hadd ne szóljon már rá senki, ha drogozik.



Teljesen autentikus (kép: Fb)

De ne hagyjuk ki a legfontosabbat, a lámpavasat sem. Vajon kiknek szánja? A fideszeseknek? Mert nyilván most ők vették leginkább magukra és tiltakoznak is, viszont e mögött jóval több van, ahogy természetszerűleg mi nem vagyunk fideszesek, úgy tudjuk, ez a proli felböfögés mindannak szólt, ami hagyomány, ami magyar, ami keresztény. Totálisan lényegtelen, mi volt az ürügy. Pont úgy, ahogyan ’19-es Lenin-fiúk.

Hirdetés



Szarvas, Varjú, vizelet (kép: Híradó)

És, hogy üzenünk-e neki, nekik valamit? Hogyne, természetesen. Ahogyan elődeiknek is volt mondanivalója számukra, mikor éppen 101 évvel ezelőtt, április 18-án megalakult a Rongyos Gárda, többek között ezt deklarálták:

„Harcolunk a nemzetközi, országvesztő vörös uralom ellen. Harcolunk az istentelen és hazátlan rombolók ellen.”

Hirdetés

Nincs mit hozzátenni és elvenni, ami igaz volt 101 éve, az igaz ma is. Ez itt a mi a hazánk, ehhez tartsátok magatokat.

Lantos János – Kuruc.info

Hirdetés