Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Megtörten nyilatkozott a Deák téren halálra szurkált fiú testvére

Hirdetés

Megtörten nyilatkozott az a fiatal fiú, akinek a testvérét és a legjobb barátját mellette szurkálták halálra Budapesten a Deák téren. A fiú mindkettejük haláltusáját végignézte. Azt mondja, tudja, hogy lehetetlen, de szeretné testvérét még egyszer magához ölelni – írja az Origo.hu.

Az interjúból megtudhatjuk, amiről a rendőrség “elfelejtett” beszámolni: az egyik áldozat testvérét is megverték, méghozzá olyannyira, hogy kórházi kezelésre szorult. Erről vajon miért nem olvashattunk a hatóságok beszámolójában? Ha egy verekedés áldozata nem hal bele a támadásba, “csak” súlyosan megsérül, annak Budapesten már hírértéke sincs?

A lapnak Gergely testvére elmondta, még mindig felfoghatatlannak tartja, hogy ilyen megtörténhetett. Elárulta, ő is jelen volt, mikor a hét “fiatal” rájuk támadt. A három fős társaságból egyedül ő élte túl a lincselést. Testvérének és barátjának esélye sem volt, őket brutálisan összeverték, majd hidegvérrel kivégezték a drogos, antiszociális elemek.

Hirdetés

Hihetetlen, hogy nincs többé bátyám, úgy szeretném még egyszer látni, megölelni

– mondta.

Egy lány azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy a barátját megölték. Szerinte, bármi történt, az nem lehet mentség arra, hogy valaki kést ragadjon és halálra szurkáljon egy embert.

Hirdetés
Fotó: Csudai Sándor – Origo

A gyilkossággal kapcsolatban három embert vettek őrizetbe. Közülük az egyik lehet az, aki a két fiatalt megölte. Ő is mindössze 18 éves. Pont a születésnapját ünnepelte aznap, bedrogozva, zsebében késsel.

Gyászoló barátok

Mintegy száz ember gyűlt össze a Deák téren a hétvégén, hogy a péntek hajnalban meggyilkolt két fiatalra, a 16 éves Lászlóra és a 20 éves Gergelyre emlékezzenek.

Hirdetés

Az emberek többsége fekete ruhát vett, a kezükben gyertya, mécses volt.

Fotó: Csudai Sándor – Origo

(Origo.hu – Elemi.hu nyomán – Fotó: Origo.hu)

Hirdetés

Hirdetés