Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Nyakon szúrtak egy nőt Hollandiában

Hirdetés

A holland rendőrség letartóztatott egy 24 éves illegális bevándorlót, aki a megalapozott gyanú szerint nyakon szúrt egy holland nőt.

A rendőrségre kora reggel 8 órakor érkezett a bejelentést, miszerint egy robogójával közlekedő nőt megtámadtak. Mire a járőrök kiérkeztek a helyszínre, az elkövetőnek már csak a hűlt helyét találták, az áldozatot viszont azonnali egészségügyi ellátásban részesítették, és megállapították, a nyakát ért szúrás csak felszíni sérülést okozott – írja a holland De Telegraaf.

A környékbéli biztonsági kamerák felvételeit elemezve a rendőrség azonosította a lehetséges elkövetőt. Egy állandó tartózkodási hellyel nem rendelkező, migráns hátterű férfit. A felvételeken látható, amint a férfi – alig egy órával a késelés előtt – mindenféle cél nélkül sétálgat a környéken, véletlenszerűen becsenget a házakhoz, majd tovább állt.

Hirdetés

A tettes elfogása után sem tudják a rendőrök, miért támadott rá látszólag mindenféle ok vagy előzmény nélkül a nőre, mivel az elkövető és az áldozat semmilyen kapcsolatban nem állt egymással, korábban sohasem találkoztak. A hatóságok mentális zavarra gyanakodnak.

Forrás: Elemi.hu

Hirdetés
Hirdetés