Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

“Rettegett tőle a környék” – barátai meséltek a Deák téri gyilkosság gyanúsítottjáról

Hirdetés

Csendes megemlékezést tartottak a Deák téri gyilkosság helyszínén, ahol a péntek hajnalban meggyilkolt Cs. László és K. Gergő rokonai, barátai, szurkolótársai mécsest gyújtottak. A Blikk megtalálta a késeléssel gyanúsított, Cs. Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt a tragédia.

Néhány napja egy születésnapját ünneplő banda belekötött a fiatalokból álló társaságba. Tömegverekedés tört ki, ahol a gyanú szerint a 18 éves Cs. Krisztián kést rántott elő, és két fiút halálra szúrt. A támadók még a haldoklókat is hasba, fejbe rugdosták, majd elmenekültek a helyszínről.

Hirdetés

Egyik áldozatuk László volt, aki a Blikk szerint még fel sem tudta dolgozni az édesapja hirtelen halálát, amikor áprilisban az édesanyját is eltemették. A tragikus sorsú fiúnak a nagymamáján és húgán, Annán kívül csak a kutyája, Debi maradt.

“Nem tudok megbocsátani az unokám gyilkosának. Én ellene vagyok mindenfajta erőszaknak, ezért úgy gondolom, az emberölésre nincs mentség”

– mondta a Blikknek Cs. László nagymamája.

Hirdetés

A Blikk megtalálta a késelő Cs. Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt, hogy a fiú börtönbe kerül.

“Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt”

– mesélte egyikük. Elmondása szerint aztán a fiú intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. “Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel” – mondta.

Hirdetés

Cs. Krisztián beismerő vallomást tett, rajta kívül a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságért egy testépítő ikerpárt is őrizetbe vett. A bíróság mindhármukat letartóztatta.

Gergely barátai és sporttársai csütörtök 19 órára újabb megemlékezést szerveznek a Deák térre.

Forrás: ATV – Blikk – VH

Hirdetés

Hirdetés