Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

A Külügyminisztérium földbe döngölte a rapcsos képű Hadházyt

Hirdetés

A független országgyűlési képviselői mandátummal rendelkező perspektívák nélküli közéleti ámokfutó, Hadházy Ákos ezúttal úgy gondolta, hogy a járványügyi védekezést azzal tudja támogatni, ha a lélegeztetőgépek beszerzéséről kezd el kérdéseket feltenni. Túl azon, hogy a képviselőnek még az illetékes minisztériumot sem sikerült megtalálnia, írásban feltett kérdésére olyan választ kapott, amin nagyobbat csattant, mint Kunhalmi Ágnes a tévészékház ajtaján. 

Történt ugyanis, hogy az ex LMP társelnök, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszteréhez címzett kérdésében az utóbbi időszakban beszerzett lélegeztetőgépek száma felől érdeklődött. Nyilván, mert hősünk nem tartja célravezetőnek, így nem is jár be munkahelyére, vagyis az Országgyűlésbe, ezért nem is várható el tőle, hogy ismerje: a külügyminiszter felelt ezekért a beszerzésekért a veszélyhelyzet során.

A védőeszközök beszerzéséről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter rendszeresen tájékoztatást ad a Parlamentben, így amennyiben Ön részt vesz az üléseken, teljeskörűen tájékozott lehet – szól a minisztérium velős, de annál többet mondó válasza.

Hirdetés

Forrás: Pestisrácok.hu

Hirdetés