Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Egy 1996-ban történt kijelentése miatt támadják Mel Gibsont

Hirdetés

Winona Ryder interjújának köszönhetően valószínű, hogy Mel Gibson elbukott egy filmes munkájától, írja a BBC.

A színésznő kétszer is azt nyilatkozta Gibsonról, hogy antiszemita és homofób megnyilvánulása volt, akit emiatt nem hívtak vissza a Csibefutam új, netflixes változatába, holott Gibson kölcsönözte korábban az egyik animált állat hangját. Bár a filmkészítők hivatalosan még nem jelentették be, hogy Gibson nélkül készül az aktuális rész, nagy valószínűséggel mégis így lesz.

A zsidó származású Ryder először még 2010-ben, a GQ magazinnak idézete fel azt az 1996-ban(!) történt esetet, amikor Gibson homofób és antiszemita vicceket engedett meg magának.

Hirdetés

Egy zsúfolt partin voltunk az egyik jó barátomnál. Mel Gibson szivarozott, és miközben beszélgettünk, megkérdezte az egyik meleg barátomat: ‘Ó, várj, most akkor én is AIDS-es leszek?” Aztán valahogy szóba jöttek a zsidók, mire megkérdezte tőlem: ‘Ugye te nem egy olyan vagy, aki meglógott a sütőből?”

Gibson szavait nehéz magyarra lefordítani, aki nem a zsidó (jew) szóval illette Rydert a fenti jelenetben. A színész az angol „oven dodger” kifejezést használta, ami egy degradáló kifejezés a zsidókra, ami arra utal, hogy a holokauszt idején elégették őket.

Mindenesetre Winona Ryder nemcsak 2010-ben, hanem egy elég friss interjújában is felelevenítette a fenti bulit, a The Sunday Times-nak.  Gibson személyesen nem, csak menedzsere kommentálta Ryder állításait.

Hirdetés

100%-ig hazugság. Ryder 10 évvel ezelőtt is hazudott, amikor előadta ezt a sztorit a sajtónak, és most is. 

Forrás: Velvet

Hirdetés
Hirdetés