Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Megszűnt a hatvani Jobbik is, elegük lett a Gyurcsányhoz dörgölődző Jakabból

Hirdetés

Lassan nem marad aktív alapszervezete a Jobbiknak. A múlt héten feloszlott ludasi és nagyúti szervezetek után a hatvani jobbikosok is úgy döntöttek nem tolják tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A hatvani Jobbik a legnagyobb közösségi oldalon jelentette be hétfőn, hogy az alapszervezet megszűnik, a tagok pedig kilépnek a pártból.

A csalódott tagság a párton belüli besúgóhálózatról, hazug körlevelekről, rombolásról írt búcsúközleményükben. A kilépők szerint a megszűnés küszöbén toporgó Jobbik vezetése képmutató. A Jobbikot elhagyó tagság szerint Jakab Péter Gyurcsány Ferenc játékszere.

Mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink pedig kilépnek a pártból

Hirdetés

– olvasható az megszűnő hatvani szervezet Facebook-oldalán. A bejegyzést Sneider Tamás bizalmasa, Rákócziné Lózs Csilla tette közé. A kilépők hangsúlyozzák, hogy nem hajlandók tovább asszisztálni a romboláshoz.

Nem kérünk az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát, és távolíttatják el a pártból azokat, akiknek nem tetszik Jakabék rombolása

– fogalmaztak a kilépők.

Hirdetés

Sajnáljuk, hogy a haszonlesők ide juttatták ezt a sokkal szebb napokat megélt közösséget

– olvasható a megszűnő alapszervezet közösségi oldalán.

Hirdetés

A múlt héten feloszlott ludasi és nagyúti szervezetek után mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk…

Posted by Rákócziné Lózs Csilla on Monday, 29 June 2020

Forrás: PS – Facebook/ Fotó: MTI

Hirdetés

Hirdetés