Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárHírekVilág

Leharapta a kétéves fiú fél arcát a nagybácsi kutyája, nem vállalja a felelősséget a rokon

Hirdetés

Kis híján meghalt az a kétéves kisfiú, akire rátámadt egy kutya. Az ausztrál Maxin Bennet éppen a kocsifelhajtón biciklizett, és egy kolbászt tartott a kezében, amikor rátámadt a Staffordshire bullterrier, és leharapta a fél arcát. A hátborzongató jelenetet a kisfiú nagyszülei is végignézték, nekik kellett volna vigyázni a gyerekre, amikor a szörnyű eset történt, – írja a Borsonline.

Maxin édesanyja, a 29 éves Alana Trainor a házban volt, amikor meghallotta a kétségbeesett kiáltást.

Az édesanyám ordított, hogy a kutya megtámadta a fiamat. Amikor kiértem, már az apám kezében volt. Az arcának a bal oldalát leharapta, láttam a gyerek összes fogát

Hirdetés

– idézi az anyukát a DailyStar.

Maxint azonnal kórházba szállították, és sűrgős műtéten esett át. Az arcbőrét visszavarrták a helyére, de ennek a nyomát örökre magán hordja majd.

Szerette a kutyákat, de az eset óta elkerüli őket – tette hozzá az édesanya.

Hirdetés

A kutya gazdája egyébként a nő nagybácsikája, Peter. A szörnyű támadás a férfi házánál történt, akinek a születésnapját ünnepelte a család. A rokonok kapcsolata azóta megromlott, Peter ugyanis nem vállalja a felelősséget. Sőt, Alana már aláírásokat gyűjt a környéken, hogy eltávolítsák nagybácsikája kutyáját, nehogy újabb gyerekre támadjon.

Forrás: Borsonline

Hirdetés

Hirdetés