Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Nem jött be a liberális hisztériakeltés: Gyanúsított lett a biciklis nő, akit megbilincseltek a zsaruk

Hirdetés

A nő az ügyészség szerint először átment a piroson, majd nem állt meg a rendőröknek, és hamis adatokat diktált be, végül combon rúgta az egyik járőrt. Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja az ügyészség.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást annak a nőnek az ügyében, akit még májusban bilincseltek meg a Bartók Béla úton, miután átment a piroson. Az intézkedés komoly nyilvánosságot kapott, miután kikerült róla egy videó az Indexre.

Az Index azonban egyből rendőrállamot kiáltott meg diktatúrát, majd kiderült, hogy a nő miket csinált az intézkedés előtt….

Hirdetés

Az ügyészség mostani közleménye szerint május közepén egy budapesti kerékpáros nő a XI. kerületben, a Bertalan Lajos utca és a Bartók Béla út kereszteződésében áthajtott a piroson. A rendőrök a szabálysértés miatt igazoltatni akarták, aki azonban a rendőri felszólítás ellenére továbbment. Végül úgy sikerült csak megállítani, hogy a rendőrök az autójukkal elé kanyarodtak.

A nő nem volt hajlandó igazolni magát, majd egy valótlan személy adatait adta meg.

Amikor ez kiderült, kijelentette, hogy mivel már megadta az adatait, a rendőröknek nincs joguk feltartóztatni őt, és neki erre egyébként sincs ideje, majd megpróbált eltekerni. Az egyik rendőr a bicikli kormányánál fogva visszatartotta a nőt, aki erre bal kézzel a rendőr felé ütött. Ezt követően a rendőrök megbilincselték, és megpróbálták beültetni a rendőrautó hátsó ülésére, ő azonban folyamatosan ellenállt, és az egyik rendőrt combon rúgta.

Hirdetés

Az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a biciklist, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, és nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.

Forrás: HVG nyomán VH

 

Hirdetés
Hirdetés