Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Svédország: háromgyermekes anyukát és nővérét támadták meg bevándorlók

Hirdetés

A 24 éves édesanya, Rebecca Andersson férjével, nővérével és az ő párjával egy étteremben töltötte az estét Uppsala belvárosában. Mikor haza indultak, migránsok egy csoportja támadt rájuk, és brutálisan összeverték a két nőt.

A háromgyermekes édesanya Facebook oldalán számolt be részletesen a történtekről. Mint írta, éppen hazafelé tartottak, mikor a “fiatalok” egyszer csak sértegetni kezdték őt és testvérét. Mikor nővérével számonkérték a fiúkat, egyikük annyit mondott:

Én Gottsuna-ból jöttem, már ott is nőket vertem.

Hirdetés

Ezt követően a “fiatalok” tettekben is megmutatták milyen bátrak. Létszámfölényük biztos tudatában támadtak rá a két védtelen svéd nőre, akiket előbb fejen könyököltek, majd – miután földre kerültek – rugdosni kezdték őket.

Rebecca férje, Fredrik Andersson egy svéd lapnak nyilatkozott, ahol elmondta, a két nő előrement, míg ő tőlük lemaradva beszélgetett barátjával. Meg se fordult a fejében, hogy Svédország utcáin többé már nem biztonságos sétálgatni. Hozzátette, mikor meglátták, mi történik, azonnal rohantak kedveseik megsegítésére, ám akkor a parkoló autókból 4-5, baseball ütőkkel fegyverkezett, közel-keleti férfi szállt ki, akik azonnal rájuk támadtak.

“Kérlek, osszátok meg minél többen, hogy Löfven-hez (svéd miniszterelnök) is eljusson, had lássa, milyen biztonságos is Svédország” – zárta sorait a kórházi ágyból Rebecca.

Hirdetés

A feljelentést természetesen megtették, mire a rendőrség – kissé cinikusan – megjegyzte:

Szerencséjük, hogy nem késelték meg őket.

(Forrás: Elemi.hu – Fotó: Facebook)

Hirdetés

Hirdetés