Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Csaknem tízezren csatlakoztak már a Gyurcsány elleni petícióhoz

Hirdetés

Gyorsan terjed a Tiltakozzunk Gyurcsány Ferenc fenyegetése ellen! címmel megjelent petíció. A kezdeményező, Rákay Philip lapunknak elmondta, huszonnégy óra alatt nyolcezren csatlakoztak, ám ez a szám folyamatosan nő.

„Elképesztő, hogy határon innen és túlról, de még Amerikából, sőt a világ legtávolabbinak tűnő sarkairól is jönnek aláírók” – tudatta.

A kommunikációs és médiaszakember tíz nappal korábban megírt, Gyurcsányék című cikke után rengetegen felkeresték, hogy egyetértésükről biztosítsák. Ekkor fogalmazódott meg benne a petíció ötlete, majd az augusztus 20-i hétvégén indult a művészek és közéleti személyiségek felkeresése. Az első 301 aláírót figyelemfelkeltésnek szánták.

Hirdetés

Érdekesség, hogy az elsők között olyan híresség is szerepel, aki még egy tiltakozáshoz sem csatlakozott korábban. A producer elmondása szerint a bukott miniszterelnök közösségi médiában megjelent posztja után nem tudott csendben maradni, hiszen Gyurcsány durván megtámadta a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének megválasztott Vidnyánszky Attilát.

„Nem lehet megfenyegetni a jobboldali vagy nemzeti értelmiségieket azzal, hogy ha majd mi jövünk hatalomra, akkor mindenféle értelemben földönfutóvá teszünk benneteket. Emlékszünk szüleink és nagyszüleink világából, hogy mi az az undorító bűzös világ, amiről Gyurcsány álmodozik” – fogalmazott Rákay Philip, akinek nem titkolt célja, hogy ne csak a közéleti személyiségek írják alá a dokumentumot.

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés

Hirdetés