Drámai felvételek! Az érkező vonat elől vonszolt el egy tolószékes férfit egy rendőr

Egy éppen az autóját vezető rendőr mentette meg egy 66 éves kerekeszékes férfi életét Kaliforniában, amikor a vasúton ragadt mozgássérültet az utolsó pillanatban sikerült elhúznia egy érkező vonat elől, – írja az Origo.hu.

Az esetet a kaliforniai Lodi település rendőrének testkamerája rögzítette. Erica Urreának másodpercek alatt kellett döntenie, és a mentőakciója sikerrel járt szerda reggel. Az incidensnél a sorompó is ereszkedett már, és a vasúti figyelmeztetés is szirénázott.


A vasúti kürt is hallható a háttérben, ahogy egyre és egyre közeledik a szerelvény. Urrea éppenhogy csak ki tudta húzni a mozgáskorlátozott férfit a székéből, mielőtt a vonat elszáguldott volna mellettük.

A megmentett férfit lábsérüléssel szállították kórházba, de egyébként rendben van – írja a Fox News.

On 08/12/2020 at around 844 AM, Officer Urrea was in the area of Lodi Ave and the railroad tracks when she saw a male in…

loading...

Posted by Lodi Police Department on Wednesday, August 12, 2020

A helyi rendőrség azt írta Facebook-oldalán, hogy Urrea saját életét veszélyeztette, hogy megmentse egy másikét és ezzel megelőzött egy tragédiát. A rendőrség rendkívül büszke rendőrére és hőstettére – írják.

Forrás: Origo.hu

loading...