Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Vágó István szerint a szemkilövetés a legprimitívebb rágalom

Hirdetés

„Már megint ez a »szemkilövetés«. Ez éles lőszer használatára szóló, célzottan a szemre irányuló tűzparancsot jelent a »szemkilövetőtől«. Ha lett volna ilyen – gumilövedék esetében abszurd – utasítás a részéről, már rég rábizonyították volna Gyurcsányra. De ők is tudják, hogy ez a vád a legprimitívebb rágalom (Morvai Krisztina kezdte, és pl. Puzsér már ott tart, hogy a miniszterelnök »rendőrrohamot vezényelt«).

Sőt, 2006-ban épp a fideszesek kérték számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert a molotovkoktélokat dobáló, autókat felgyújtó, utcakövekkel a rendőrökre támadó »békés ünneplők« ellen… https://www.delmagyar.hu/…/nyitray-eles-loszert-kellett-vo…/

Hirdetés

Ennek a szegény, szomorú szemű fiatalembernek is hajtogatnia kell ezt az »epitheton ornans«-t, ha a volt miniszterelnököt kell gyalázni, hiszen ez ma minimális elvárás lehet egy parlamenti államtitkártól.

A jogállamiságot rajtuk számon kérni pedig mindenkinek joga van, még annak is, akivel szemben ilyen jogtalanságokat is rendszeresen elkövetnek.”

Ajánljuk Vágó úrnak a figyelmébe, itt vannak a tények:

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés