Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Borzalmas részletek „derültek ki” a gyulai gyerekgyilkosságról: ez történhetett Nikivel

Hirdetés

A hét és fél éves gyulai kislány, Szathmáry Nikolett 1998. január 14-én tűnt el. A kislány földi maradványait három évvel később, 2001 februárjában nádvágók találták meg egy zsákban, – írja a Life.hu.

A kislány haláláról Kiss Kató látó osztott meg hátborzongató részleteket. Az ország egyik vezető médiuma egy előadáson találkozott Niki édesanyjával, Edittel, és amikor az édesanya megkérdezte Katótól, mi történt Nikivel, megjelent mellette a kislány.

Útközben a fejemben végig Santana Europa című dala szólt, és láttam magam előtt egy műbőr tokos rádiót, egy szobát, és rögtön tudtam, hogy ott történt a gyilkosság, és ez a dal szólt közben” – kezdte a médium, aki azt mondja, Niki kereste meg őt, hogy elmesélje, hogy ölték meg.

Hirdetés

„Niki ismerte a gyilkosát, mert a nevén szólította a kislányt, amikor felvette a kocsijával. Az István nevű férfi akkoriban 30-40 éves lehetett, egyedül élt a Csabai úti emlékhelytől 7-8 percre, egy K betűvel kezdődő nevű utcában, krémszínű Škoda favorit kocsival járt, és iskolához vagy ilyen tevékenységhez köthető foglalkozása volt. Szörnyű dolgokat művelt Nikivel, amikor pedig a kislány menekült volna, egy párnával megfojtotta” – sorolta a látó, aki azt is tudni véli, hogy a házat a tettes azóta eladta.

„A férfi ma is él, egy családi házban, ahol állatokat tart. Szörnyű kimondani, de nem Niki volt az első áldozata, ha a többiekkel nem is jutott el a gyilkosságig. Biztos vagyok abban, hogy ma is él olyan, akkori gyerek, akit a gyilkos szintén bántott. Mint ahogyan azt is érzem, hogy így vagy úgy, de megtalálják a férfit” – szögezte le Kató.

Forrás: Life.hu

Hirdetés
Hirdetés