Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Egymást biztatták a “diákok”, hogy verjék össze a tanárt Pécsett – videó

Hirdetés

Egy a közösségi oldalon keringő videón az látszik, hogy dohányzás miatt került összetűzésbe pár “diák” egy, a Nevkóban dolgozó tanárral Pécs Kertvárosában.

Az összegyűlt tömeg arra biztatta a diákokat, hogy üssék meg a tanárt. Ezután a tanár a táskájánál fogva próbálta a gyereket visszatartani. Végül pofonok is csattantak, de az ezen a felvételen nem látszik pontosan, ki ütött kit. A felvételeken az látszik, hogy a Nevkóban dolgozó tanár számon kéri azokat a fiatalokat, akik dohányoznak a kicsi gyerekek előtt.

Hirdetés

A gyerekek viszont visszabeszélnek, a tanár állítása szerint “leköcsögözték”.

A felvételeken pedig az eseményeket néző diákok kommentálását is hallhatjuk: “én már lecsaptam volna, pumpáltam volna a kopasz fejét”– mondják.

A tanár és diák közötti szóváltás körülbelül 10 perig tarthatott. Ez idő alatt a tanár próbálja elmagyarázni, hogy az iskola területén tilos a dohányzás.

Hirdetés

A diákok viszont kérdőre vonják a tanárt.

“De nagyon jól tudod a jogaidat?!” – mondja a tanár, akit láthatóan körbevettek a tizenévesek.

Hirdetés

A tanár és diákok közötti szóváltás után egyszer csak előlépett egy férfi a bámészkodók közül, majd nekiesett az egyik iskolásnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki volt az a nagydarab férfi, aki megütötte a gyereket.

Megszólalt a rendőrség

Tájékoztatjuk, hogy az esettel kapcsolatban a mai napon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, amely alapján a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, közölte a Szabad Pécs megkeresésére a rendőrség.

Hirdetés

(Forrás: pecsaktual.hu, magyarjelen.hu– Videó: facebook.com)

Hirdetés