Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Kamuhírek után kamunépszavazás! Ingyenes tesztekről népszavaztatnának, holott ingyenesek a tesztek

Hirdetés

A baloldal a kamuhírek után kamunépszavazást akar – így reagált csütörtöki sajtóközleményében a nagyobbik kormánypárt a Demokratikus Koalíció bejelentésére, amely szerint benyújtották a Nemzeti Választási Irodának az „ingyenes koronavírus-tesztelésre irányuló” népszavazási kezdeményezésüket.

A baloldal is pontosan tudja, hogy ha a tesztelést háziorvos, kórház vagy hatóság rendeli el protokoll alapján, akkor továbbra sem kell majd fizetni érte – hangsúlyozza közleményében a Fidesz.

A mai napig több mint 650 ezer PCR-vizsgálatot végeztek el a laboratóriumok nemzetközi szabványok alapján, ezek elsöprő többsége teljesen ingyenes volt, az állam költségére – emlékeztetnek.

Hirdetés

Úgy látszik, a baloldal nem tud leállni, ott folytatják, ahol a járvány első hullámakor abbahagyták. Továbbra sem akarnak részt venni a vírus elleni nemzeti összefogásban, inkább a védekezés akadályozásával, a járványügyi és egészségügyi szakemberek támadásával vannak elfoglalva. A Gyurcsány által vezetett baloldalnak most is a politikai haszonszerzés az első – állapítják meg a közleményben.

Forrás: Demokrata.hu

Hirdetés

Hirdetés