Multikulti működés közben: francia nőt vertek szoknyaviselés miatt Strassburgban

A francia rendőrség nyomozást indított annak a francia nőnek az ügyében, akit Strassburgban fényes nappal megtámadott három férfi, mert szoknyát viselt.

A France Bleu Alsace rádiónak adott interjújában az áldozat azt mesélte, hogy hazafelé tartott, amikor az egyik férfi a háromból azt mondta, hogy „Nézzétek azt a kurvát szoknyában!”. Állítólag több mint egy tucat ember látta az incidenst, de nem avatkozott közbe.

Szerdán Marlene Schiappa, az Állampolgársági Minisztérium miniszteri küldöttje ellátogatott Strassburgba, hogy beszéljen a nők közbiztonságáról. Azt üzente, hogy „nem a szoknya felelős a támadásokért, és még kevésbé a nők.”

Egy nőt soha nem azért ütnek meg, mert szoknyát visel. Egy nőt azért ütnek meg, mert léteznek emberek, akik nőgyűlölők, szexisták, erőszakosak, (érdekes, csak a lényeg maradt ki a felsorolásból: hogy muszlimok, akik nem tűrik sem a szoknyaviselést, sem az országnak a törvényeit, ahol élősködnek – a szerk.) és akik nem vesznek tudomást a törvényről és bármilyen civilizációs szabályról – nyilatkozta Schiappa a France Bleu Alsace-nak. Megkérte továbbá az embereket, hogy azonnal hívják a rendőrséget, ha bármiféle nőket érő incidensnek tanúi.

A francia kormány az esetet nagyon komolynak és elfogadhatatlannak nevezte.

Forrás: Index – Kuruc.info

loading...