Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szakadozik az összefogás! Kovács László nem támogatja, Karácsony viszont kiállt a Jobbikos Bíró László mellett

Hirdetés

Mert ugye az van, hogy Kamu Geri, másik nevén főpolgármester, nem nyilatkozik a Hír Tv-nek, mert a Hír Tv szerinte támogatja a nácikat, és még a tévé nem kért bocsánatot. Kamu Gerikém: gyenge ürügy, hogy ne kelljen nyilatkozni, nehéz kérdésekre válaszolni, ugyanis nem tudsz válaszolni, hiszen sem a beszédeidet, sem a Facebook oldalad bejegyzéseit nem te firkálod. Te csak egy bábú vagy, aki magas, és jóképű, és eladják veled a szart, mint a tévéshopban! A hülye meg meg is veszi (rád szavaz).

Na, de ne személyeskedjünk. Szóval e szerint a kreteén szerint, aki egyben főpolgármester, szerinte a zsidók összeírása nem antiszemita dolog. Ezt még akkor nyilatkozta a Hír Tv-nek, amikor még volt pofája, és bátorsága bemenni a tévéstúdióba…megbánta, ezért többet nem megy be a Hír Tv-be, és nem nyilatkozik. Magának köszönheti, mert ő egy balf*sz, és élő egyenes adásban nem tudja, mit kell mondani, “erre nincs egy jó mondata”.

Aztán itt van ez a közös moslék-jelölt, a Judapestező Bíró László, akit támogat ez a szerencsétlen hülye, aki azonkívül, hogy egy szerencsétlen hülye, egyben főpolgármester is.Ennek a hitványnak nem számít, hogy Kovács László elvtárs, Gerő András, és még sokan, nemzetközi szinten is elhatárolódtak a Judapestező, fegyverrel fenyegetőző Bíró Lászlótól, de ő (mármint a hülye főpolgármester) támogatja. Tudják, van az az antiszemitizmus, ami támogatható: amikor a saját antiszemitájukról van szó. Nem, Geri, nincs, nem elfogadható, és nem támogatható! Sem így, sem úgy!
Nos, ez a fajta, kettős mércével telepakolt gondolkodás okozta, és okozza mindig a világégéseket.

Hirdetés
  • Az ilyen kettős mércéktől lettek tele a haláltáborok, a koncentrációs táborok Szibériában, és Recsken is pl.
  • Ennek a mentalitásnak köszönhető a B listázás, a kuláklista, a padlássöprés, a csengőfrász, a mások megfigyelése, a beszervezések, és kényszer (zsarolás) hatása alatt megtett jelentések.
  • Ennek a mentalitásnak köszönhető az Andrássy út 60-ban elkövetett rémtettek, kínzások, körömletépések.

A legnagyobb probléma mégiscsak az, hogy a XXI. században egy ilyen mentalitású ember irányítja Budapestet. Visszavették a fővárost. “Felszabadították”. Fel, persze.

Szégyen. Gyalázat.

Forrás: mindenszo.hu

Hirdetés
Hirdetés