Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Terrorelhárítók ébresztették a szomszédait rettegésben tartó családot – videó

Hirdetés

A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután rokonságával „ellátta korábbi veje baját”.

A rajtaütés indokaként egy, a házukban induló, majd az utcán folytatódó családi perpatvar szolgált. A későbbi sértett 2020 szeptemberében Újszászról érkezett volt feleségéhez közös gyermekeik miatt. A 29 éves férfi és 26 éves exe a házban összevesztek, a vitába a nő hozzátartozói – élükön apjával – is bekapcsolódtak – közölte honlapján a rendőrség.

Hirdetés

A dulakodásig fajult veszekedés az utcán folytatódott, a verekedés során kapa, bot és kisszék is előkerült. A sértett végül elmenekült, a felbőszült családtagok autóba pattanva és felfegyverkezve utána mentek, majd nem sokkal később visszatértek a házhoz.

Az ordibálást és veszekedést halló szomszédok az utcán figyelték az eseményeket, kérték a verekedőket, hogy fejezzék be. Senki nem hallgatott rájuk, ezért kihívták a rendőrséget.

Az időközben hazatérő 46 éves apa a kocsiból kiszállva feléjük fordult, szitkozódni és „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, miközben elővett egy fegyvert. Családtagjai ráncigálták be az udvarra és próbálták nyugtatni.

Hirdetés

Forrás: Hirado.hu

Hirdetés