Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárHírek

Vajna Tímea elkapta a koronavírust egy partin

Hirdetés

Mentőt akart hívni, annyira rosszul volt a koronavírus tünetei miatt Andy Vajna özvegye. Tímea még ma is gyenge, ki sem lép a budai otthonából, a szerelmével sem találkozik.

A sztárvilágból eddig csak Barta Sylviáról, Gáspár Laciról és Hódi Pameláról derült ki, hogy a hazánkban is tomboló világjárvány utol­érte őket, de úgy tűnik, a sor folytatódik, a Bors ugyanis megtudta, hogy

Andy Vajna csinos özvegye sem tudta elkerülni a vírust.

Hirdetés

Lapunk munkatársa Tímea budai otthonához látogatott, ahol kaputelefonon beszélgetett a még rendkívül gyenge, lábadozó örökösnővel, aki pontosan tudja, hol és mikor fertőződött meg.

Hirdetés

– Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is – mesélte a Borsnak Tímea erőtlen hangon, görcsös köhögések közepette. Az ágynak dőlt özvegy pár hete annyira rosszul lett, hogy úgy érezte, rohammentőt kell hívnia.

– Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt.

S bár a karantént augusztus 31-ével feloldották Timinél, jobbnak látja, ha még egy ideig otthon marad.

Hirdetés

View this post on Instagram

🐙💫 #ibiza

Hirdetés

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

– Már kimehetnék az utcára, de nem teszem, és nem is találkozom senkivel, mert bár azt mondják, a tünetek felbukkanása után öt napig fertőző a vírus, csak a negatív teszt után lehetek biztos abban, hogy nem adom át senkinek a vírust. Szerdán megyek újabb tesztre, és meglátjuk… Remélem, jó hírt kapok – bizakodott az özvegy, aki egy jó tanáccsal is szolgál a Bors olvasóinak.

– Őszintén, tiszta szívből, a saját bőrömön megtapasztalva ezt a betegséget azt javaslom, hogy senki ne menjen külföldre. Minden ismerősöm, aki elkap­ta, külföldön volt, legfőképp Horvátországban, Spanyolországban vagy Olaszországban jártak. Timi egyébként azt is elárulta, plazmadonornak jelentkezett, s amint kigyógyul a betegségből, vérplazma adományozásával szeretne segíteni a súlyos állapotú fertőzötteknek, hogy kigyógyulhassanak a betegségből. Amíg pedig jobban nem lesz, egyedül harcol az egészségéért, még szerelme sincs vele.

View this post on Instagram

#ibiza is different this year

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Forrás: Borsonline.hu

Hirdetés