Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Gyurcsányék érdekeltek abban, hogy a jobbikos Bíró veszítsen

Hirdetés

A Médianéző Központ igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes arra apellál, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy ők mit tettek és mit képviseltek 2010 előtt.

Vadai Ágnes szavaira reagálva Boros Bánk Levente elmondta, nagyon beszédes volt a Gyurcsány-párt képviselőjének a felszólalása, mert jól mutatja, hogy „a Gyurcsány házaspár és pártjuk, milyen testtartást vett fel”.

Hirdetés

Mint fogalmazott:

„nem most kezdték ezt a demagógiát, amit Vadai előadott, hanem a múlt hétvégén egy online szezonnyitón, amikor Gyurcsány Ferenc és felesége is hasonló stílusban és tartalomban szólalt fel”

Hirdetés

a Médianéző Központ igazgatója elmondta azt is: arra apellál Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy ők mit tettek és mit képviseltek 2010 előtt” – tette hozzá.

Boros Bánk Levente szerint csak helyezkedést látni a balliberális oldalon és annak ellenére, hogy Gyurcsányék egy közös listáról beszélnek, talán Gyurcsányék a legérdekeltebbek abban, hogy a borsodi időközi választást ne Bíró László jobbikos politikus nyerje, mert az egzisztenciális kérdés a Jobbik számára. Ha elbukik a Jobbik jelöltje, akkor olyan presztízsvereséget szenved a párt, ami Gyurcsány Ferenc malmára hajtja a vizet – jegyezte meg a Médianéző Központ igazgatója.

Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés