Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

A hatalom megszerzése bármi áron!

Hirdetés

Jól belegondolva ez az egész választás az USA-ban egy előre átgondolt terv volt. Kezdve ott, hogy a COVID miatt a demokraták nem akarták hogy megnyissák az iskolákat, templomokat… úgy általában legyen minden zárva kampány volt. Tudva, hogy akkor nem lesznek szavazóhelyiségek sem nyitva, ezért már hónapokkal ezelőtt erőltették, hogy mindenki postai úton vagy az ajtókon kopogtató szavazó biztosok által szavazzon.

Ez a módszer nem új, de korábbi esetekből kiindulva tudható volt, hogy ez a szavazási módszer óriási káoszhoz vezet és arról nem beszélve ,hogy hatalmas esélyt ad a visszaélésekre. Ezt a postai illetve az Absentee szavazási rendszert a hadsereg részére találták ki, hogy az otthonuktól távol lévő katonák is tudjanak szavazni. Nem arra lett kitalálva, hogy 230 millió ember így szavazzon, mert a postai rendszer nem bírná ellátni ezt a feladatot.

A demokraták már májusban előjöttek a javaslattal, hogy a kormány adjon 25 milliárd dollárt az amerikai postának. Micsoda gesztus! A pénzt a megfelelő helyekre juttatva a postákon mindenhol lett volna „saját emberük”. Így is van mert számtalan helyen történtek visszaélések a postákon, illetve a postai szavazatokat számláló helyeken. Szóval ami most történik az már várható volt. A Trump adminisztráció erre fel van készülve és megteszik a megfelelő jogi lépéseket minden esetben ahol felmerült, hogy választási visszaélés történt. (Ezt egyebek között Rudy Giuliani ügyvéd -New York korábbi polgármestere- be is jelentette tegnap.)

Hirdetés

Trumpot már a 2016-os választások óta -amit elbuktak a demokraták ill. Hillary Clinton- folyamatosan hamis vádakkal támadja a balos politikai elit és a teljes mainstream média. 85 perben vádolták meg Trumpot (ebből 64-et már nyert Trump). A legtöbb ilyen per hamis vádakon alapult mint például a 3 évig tartó szenátusi meghallgatásba torkolló „Russiagate” miszerint Trump orosz ügynök és az oroszokkal összejátszva nyerte a 2016-os választásokat.

Ezeket a vádakat Hillary Clinton és az Obama kormány állította össze, de benne volt az FBI volt igazgatója James Comey és a CIA volt igazgatója John Brennan is. A cél, bármi áron elmozdítani Trumpot az elnöki székből. Ezek az emberek most súlyos vádpontokban bírósági per elé néznek amit a Trump adminisztráció indított ellenük hatalommal való visszaélés, összeesküvés és egyéb vádpontokban.

Visszatérve a szavazásra, senki ne lepődjön meg azon ami történik mert a demokraták mindent megpróbálnak akár törvényes vagy törvénytelen módszereket is alkalmazva, hogy elérjék céljukat …ami a hatalom megszerzése.

Hirdetés

Forrás: Facebook

Hirdetés