Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Bevallották: kész, vége, Karácsonyék lényegében már nem is csinálnak semmit!

Hirdetés

Dorosz Dávid bukott főpolgármester-helyettes gyakorlatilag bevallotta, hogy a kampányukban hangoztatott két fő témájukből a közeljövőben nem sok minden lesz. Nagyjából ugyanezt mondta Karácsony, aki Dorosz távozása kapcsán arról írt, hogy „pozíció és a tisztség helyett a munkát választotta”. Úgy tűnik, 2022 közepéig meló helyett csak lazítani, együttműködés helyett lázítani akarnak majd. Ennek pedig a fővárosi polgárok, és közvetett módon az összmagyarság lesz a vesztese.„(…) Budapesten a közeljövőben nem lehet majd megvalósítani igazán ütős, klímavédelmet vagy a társadalmi igazságosságot szolgáló programokat (…)” – kottyintotta el a szokásos orbánozással körítve Dorosz Dávid, frissen bukott főpolgármester-helyettes a Magyar Hangnak.

Búcsúajándék ez a Karácsony-párt politikusától, amely feltűnően rímel főnöke múlt heti, Dorosz távozásával kapcsolatos első körös mondandójára:

„A pozíció és a tisztség helyett a munkát választotta”.

Hirdetés

Tehát még egyszer a lényeg: Dorosz pozíció helyett – állítólag – mostantól dolgozni fog, viszont azt még elmondta, hogy a fővárosban klímavédelmi és társadalmi igazságosságot szolgáló programok nem fognak megvalósulni. Azaz, nagyjából lőttek Karácsonyék 2019-es nagyszájú ígéreteinek, így például a minden nyugdíjasnak járó, évi 20 ezer forintos fűtéstámogatásnak, amelyet a kampányhajrában ígért be a főpolgármester. Kidurrant tehát a nagy Karácsony-lufi, most már bevallottan nem is akarják megcsinálni azt, amit nagy hangon meghirdettek.

Egyre inkább úgy látszik tehát, hogy 2022 közepéig a saját alantas választási szempontjaik fogják vezetni a ballib koalíciót, nem pedig a fővárosiak érdeke. Ugyanaz a panaszkodós, másra ujjal mutagatós, jajgatás és veszett orbánozás fog folytatódni a médiában, amit az elmúlt egy évben láthattunk. Egy év, és még legalább másfél év – ennyi, egy negyed évtized biztosan kiesik Budapest történetéből. Könnyű lenne azt mondani, hogy a fővárosiak ezt akarták, de egyrészt nem erről volt szó, nem ezt ígérték nekik, másrészt pedig: Budapest a Nemzet Fővárosa, ami ennél a Dorosz-csapatnál sokkal többet érdemel.

Munka helyett pedig marad majd a pozíció és a tisztség. Úgy tűnik, 2022 közepéig meló helyett csak lazítani, együttműködés helyett lázítani akarnak majd.

Hirdetés

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés