Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A szlovén miniszterelnök szétalázta Guy Verhofstadtot!

Hirdetés

Soros György liberális szövetségese megpróbálta megkarcolni Janez Jansát, de a szlovén kormányfő úgy kiosztotta, hogy egyhamar nem kell fel a padlóról. „Ön már nem egy gyarmatosító világhatalom irányítója, Szlovénia pedig nem Kongó” – tűpontos!

Nem nyugszanak a globális világrend brüsszeli bevándorláspárti (fő)szereplői: bármennyire tombol a koronavírus-járvány, nem a pandémia elleni egészségügyi és gazdasági védekezésre összpontosítanak, hanem továbbra is a nemzetállamokat savazzák. És azokat a jobboldali politikusokat támadják, gyalázzák, akik az erős nemzetállamokra épülő, keresztény Európában hisznek, azért dolgoznak. Ezért aztán elutasítják a bevándorlást, a kötelező kvótákat. Így került a brüsszeli balhézások célkeresztjébe Magyarország, a Fidesz és Orbán Viktor mellett Szlovénia és annak kormányfője, Janez Jansa is.

A szlovén miniszterelnökre ezúttal a belga liberális fogtündér, Guy Verhofstadt kiabált kígyót-békát a Twitteren. Naná, hogy belepofázott a szuverén ország belső ügyeibe is, amit Jansa kikért magának. Tanítani való stílusban. A Soros-zsoldos nem teszi zsebre, amit kapott, és megemlegeti, hogy belekötött a szlovén kormány nemzeti érdekvédő politikájába.

Hirdetés

 

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A bukott belga miniszterelnök azzal kezdett vagdalózni, hogy Szlovéniában sérült a demokrácia. (Ugye, milyen ismerős ez a hazugságkampány nekünk, magyaroknak? Na, persze, a Twitter-posztból Magyarország és Lengyelország ekézése sem maradhatott ki…) Janez Jansa erre reagálva felszólította a libsi európai parlamenti képviselő ALDE-vezért, hogy azonnal fejezze be az ország szidalmazását. Avagy akadjon le Szlovéniáról, mert ugyebár a gyarmatosítás kora lejárt.

„Ön már nem egy gyarmatosító világhatalom irányítója, Szlovénia pedig nem Kongó”

Hirdetés

– tette helyre a hisztiző paprikajancsit.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A sértődött Verhofstadt erre a középkori uralkodókhoz hasonlította a szlovén miniszterelnököt, majd tovább folytatja a hazug politikai vagdalkozást, plusz felszólította Jansát, hogy hagyja békén az újságírókat. A szlovén kommentelőknek szerencsére helyén volt az eszük és a szívük, elhajtották melegebb éghajlatra az ügyeletes brüsszeli cirkuszolót, mondván: ne szóljon bele országuk belügyeibe, de Jansa sem hagyta magát, és még egyet odaszúrt.

„A szlovénok döntenek a saját érdekeikről, nem Guy Verhofstadt, aki az úgynevezett `európai értékek` hamis prófétájaként erőszakoskodik. Fejezze be a lekezelő viselkedését! Koncentráljon a gyenge hazai választási eredményeire! Először a saját választói bizalmát kell kiérdemelnie, utána oktasson ki másokat!” – forrázta le a belga balgát, akinek megszégyenülten kellett elkotródnia.

Hirdetés

Mert bármennyire is erőlködik, az a helyzet, hogy az igazság ideát van.

Forrás: Józan Paraszti Ésszel blogstar

Hirdetés

Hirdetés