Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Balos elemző szerint visszaüthet Gyurcsányék oltásellenes kampánya

Hirdetés

Nem más leplezte le Gyurcsányék oltásellenes kampányának létezését, mint egy balos politikai elemző. Nagy Attila Tibor egy vitaműsorban ugyanis amellett érvelt, hogy a DK-nak már le kellett volna állítania a keleti vakcinákkal szembeni kampányát.

Az elmúlt napokban a baloldali térfelén sorra jelentek meg azok a nyilatkozatok, melyek az egészségügybe vetett bizalom aláásását célozták. Ezek a hangok ugyan egységes, oltásellenes szólammá álltak össze, mégis legfeljebb csak gyanítani lehetett, hogy e mögött a Gyurcsány vezette ellenzék tudatos akciója húzódik. A sejtés azonban bizonyossággá vált, mikor a balos politikai elemző, Nagy Attila Tibor elszólta magát a Pesti TV vitaműsorában. A lebukás ráadásul éppen olyan kínosra sikeredett, mint Vadai Ágnes távozása a gyógyszertárból.

Én azt gondolom – kezdett bele Nagy a lebuktató hadműveletébe –, hogy a Demokratikus Koalíciónak le kellett volna állnia a kampányával, legalábbis akkor, amikor a legtöbb szakértő virológus azt mondta, hogy még az orosz és a kínai vakcina is jobb, mint elkapni a fertőzést. (…) Jobb lett volna talán, hogy ha a Demokratikus Koalíció azt mondja, hogy jó, inkább elfelejtem ezt a kampányt, és lapozom.

Hirdetés

Nagy Attila Tibor tehát visszamenőlegesen is elismerte a Gyurcsány-párt kampányának létezését, amikor kijelentette, hogy azt legkésőbb a keleti vakcinák melletti szakértői kiállás pillanatában szükséges lett volna befejezni. A balos politikai elemző a műsor során aztán próbált finomítani az álláspontján, mondván, hogy a DK nem úgy „általában” oltásellenes, hanem kifejezetten az orosz és kínai oltóanyagokat támadja. Ezt a finomhangolást azonban nem más cáfolta meg, mint a Gyurcsány-párt egészségpolitikusa maga. Komáromi Zoltán az ATV stúdiójában ugyanis hevesen vitatta a kijelentést, miszerint „bármilyen vakcina jobb, mint a betegség”. Márpedig ha egy egészségpolitikus ilyen élesen kikel a vakcinákkal szemben, hogy még a koronavírus elkapását is jobb lehetőségként tünteti fel, akkor bizony elég könnyű érvelni a Gyurcsány-párt oltásellenessége mellett.

A balos politikai elemző azt a félelmét sem rejtette véka alá, hogy a baloldal lényegileg oltásellenes kampánya – akár már rövidtávon is – könnyedén árthat a Gyurcsány vezette ellenzék megítélésének.
Ez egyébként még hónapok múlva akár vissza is üthet a DK-ra, illetve az ellenzék jelentős részére” – fogalmazott Nagy a Pesti TV műsorában.
Politikai elemzők jóslatainak csak a legritkább esetben hiszünk, most mégis reméljük, hogy Nagyból a próféta szólt. És ha nem is kívánunk Gyurcsányéknak ószövetségi sáskajárást vagy rejtélyes irodaleégést (utóbbi mondjuk így is megvolt), azért egy 2022-es vereséget igazán megérdemelnek. Az oltásellenes kampányukkal megdolgoztak érte.

Hirdetés

Forrás: Drót.info

Hirdetés