Bemutatjuk Dobrev hazugságát: nem használt maszkot, nem tartott távolságot

Dobrev koronavírusos lett, de előtte még bejárta a fél országot. Többször maszk nélkül fotóztatta magát, de azt hazudta a tévében, hogy folyamatosan maszkban volt.

A minap kiderült, hogy Dobrev Klára koronavírusos. Bár a baloldal korábban gúnyolódott több fideszes politikus megbetegedésén, ez a keresztény-konzervatív oldal számára nem lehet mérce. Ezért embertársunként jobbulást kívánunk neki.

Ettől függetlenül nem lehet szó nélkül hagyni azt, hogy Gyurcsány Ferenc felesége a harmadik hullám kezdetén kampánykörútra indult a múlt héten, pláne, amilyen felelőtlen hozzáállással tette ezt. Kis túlzással a fél országot bejárta, volt Szombathelyen, Tatabányán, Dunaújvárosban Szegeden, Budapest több kerületében és Salgótarjánban is. Utóbbi helyről a tévében azt hazudta, hogy az elmúlt tíz évben elhanyagolta a kormány, miközben a nógrádi megyeszékhely – más egyéb támogatások mellett – kapott egy komplett, 65 kilométeres négysávos bekötést Hatvantól, az M3-as autópályára.

Ez azonban még nem minden. Gyurcsány felesége ugyanis csütörtökön az atv-ben azt hazudta a kampányhetéről, hogy “nagyon vigyázunk, tehát tényleg folyamatosan maszk van rajtunk, folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani.”

Íme a pontos idézet és a vonatkozó rész az ATV Egyenes Beszéd című műsorából.

Krug Emília: “Igen, ezt pont akartam kérdezni, hogy azért nem egy életbiztosítás országot járni ilyen harmadik hullám idején.”

loading...

Dobrev Klára: “Nem, és nagyon vigyázunk, tehát tényleg folyamatosan maszk van rajtunk, folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani.”

Ahogy az a Mandiner vonatkozó cikkeiből kiderült, Dobrev hazudott. Többször fotózták maszk nélkül – a képeket saját Facebookjára tette fel – , ráadásul többször láthatóan hiányzott a szükséges legalább másfél méteres távolság is a találkozóin.

(térkép: Mandiner, Fotó: Dobrev Klára facebook-oldala)

Article alt!
Article alt!
loading...