Az ATV-n élőben csináltak hülyét Karácsony helyetteséből

Rónai Egon akaratán kívül csinált hülyét Karácsony Gergely főpolgármester-helyetteséből. A műsorvezető csak annyit akart tudni, miért ingyenes még mindig a parkolás, amire a politikus kínos nyökögéssel felelt.

Talán mindenkinek megvan a megyekettes focimeccsek elengedhetetlen tartozéka. Tudják, az a kissé potrohos, a jóféle törkölytől pirospozsgásra érlelt fazon, aki a partvonalon túlról minden arra futó játékosnak beszól, hogy mit csinál rosszul. Lelkében nem csak ott lakozik a tízmillió szövetségi kapitány országa, de egyszerre kapusedző és irányító középpályás is. Majd amikor véletlenül felé gurul a labda, csőrrel sikerül egy félméteres átadást produkálnia.

Megyekettes példánk és Karácsony Gergely helyettesének ATV-s szereplése között természetesen semmiféle összefüggés nincs. Hiszen Kerpel-Fronius Gábor a szakmaiság csúcsát tette le a stúdió asztalára, mikor Rónai Egon rákérdezett: ha március 31-ig volt ingyenes a parkolás, úgy április „hanyadikán” miért ingyenes még mindig? Főpolgármester-helyettes úr válaszát szó szerint közöljük, merthogy ebből elvenni és hozzátenni egyaránt vétek volna.
Kerpel-Fronius Gábor: Ööö… (majd hosszú és kínos csend)
Rónai Egon: Született erről egy újabb kormányhatározat? Önök kaptak bármiféle döntésről dokumentumot?
K-F.G.: Öhh… én erről… én erről nem tudok, hogy… én erről nem tudok, hogy kaptunk-e.

Forrás: Drót.info

loading...

loading...