Kerékkulccsal, vascsővel és deszkával “dolgoztak fel” egy közlekedési balesetet Tiszabőn

Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett Tiszabő belterületén 2021. április 11-én a déli órákban. A biciklis egy útkereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, azonban egy gépkocsi vezetője már megkezdte előzését, ezért összeütköztek.


A kerékpáros a balesetet követően “szóváltásba keveredett” a járművet vezető korábbi haragosával és az időközben a helyszínre érkező családtagjaival. A gépkocsi sofőrje egy kerékkulccsal, míg a másik két jogsértő vascsővel és deszkával bántalmazták a sértettet, aki elszaladt.

A három támadó a bántalmazott után eredt, utolérték és tovább ütlegelték a fiatalembert. A verésnek a sértett helyszínre érkező édesapja vetett véget.


A fiatal férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket csoportos garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A Karcagi Rendőrkapitányság a cselekmény körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja, közölték honlapjukon.

loading...
loading...