Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Megáll az ész! Kamu oltási okmányt kiállító orvost keresnek Gődény posztja alatt

Hirdetés

Többen hozzászólásban keresnek olyan orvost, aki hajlandó lenne pénzért úgy igazolást kiállítani, hogy tényleges oltást nem ad be a páciensnek.

Doktor Gődény hivatalos Facebook-oldalán a vírustagadók és oltásellenesek már egészen odáig merészkedtek, hogy olyan orvos után kutatnak, aki hajlandó lenne a vakcina beadása nélkül is igazolni azt, hogy kaptak védőoltást. A hírhedt vírustagadó oldalai gyakran tartalmaznak már-már bicskanyitogató állításokat, amiket a követői sokszor még elképesztőbb teóriákkal támasztanak alá. Egy április 3-án kitett videójához Gődény azt állítja, a védettséget igazoló dokumentum tulajdonképpen diszkrimináció.

Ehhez a poszthoz írt az egyik követője, aki hamis okmányt keres az interneten.

„Ezúton keresem azt az oltóorvost, aki bizonyos jutalom ellenében hajlandó lenne oltás nélkül is igazolást biztosítani. Ui. Diszkréció adott és elvárt, okosban minden megoldható. Aki tud ilyen orvosról, azt is jutalomban részesítem, akár Magyarország egész területéről, a kilométer ez esetben nem számít” – írta az egyik hozzászóló, jelezve, hogy számára bármit megérne, hogy megszerezze a oltás ellenében kapható igazolást. A kommentet író férfi viszont nem az egyetlen, aki hasonló kibújási lehetőség után nézne, hiszen a megszólalást 53 perc alatt 99-en like-olták.

Hirdetés

Forrás: Metropol

Hirdetés