Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Norbi és a férges tüdőgyulladás

Hirdetés

Schobert Norbit sosem az eszéért szerettük – már ha egyáltalán szeretjük. Szerinte fonálférgek vannak a maszkokban, amik férges tüdőgyulladást okozhatnak.

Schobert Norbi ezzel elsőosztályú jegyet váltott konteóvonatra húsvét előtti videójában: a fitneszguru azt bizonygatja Facebookon, hogy a leheletünktől és a baktériumoktól a koronavírus terjedése ellen hordott maszkokban fonálférgek jelenhetnek meg, amelyek tüdőgyulladást okozhatnak. Az ő leheletétől talán, de úgy amúgy a hétköznapi emberétől nem annyira.

A témáról több videó is született már, konteós csoportokban szépen osztották is őket, a megoldás viszont nem az, hogy paraziták vannak a maszkokban, hanem olyan apró szálak, amelyek valószínűleg a gyártás során (például a gyárban dolgozók munkaruhájáról), vagy a kicsomagolás után kerülhettek a maszkra. A lényeg viszont, hogy sem nem férgek, sem nem mérgezett nanotechnológiai rostok, hanem ártalmatlan anyagok, például szövetszálak. Mozogni pedig a hőváltozás vagy statikus elektromosság hatására kezdenek.

Hirdetés

De Sóbinóbi jobban tudja, a biológusoknak nem hisz, és úgy gondolja, hogy ezeket a „fonálférgeket” forró vízzel, főzéssel el lehet távolítani a maszkokból, ellenkező esetben „férges tüdőgyulladást” okozhatnak.

Aztán lehet, hogy nem is a COVID-ban patkolunk el, hanem egy maszkból visszalélegzett ilyen férges tüdőgyulladásban – fejtette ki a véleményét Norbert, aki azt is tanácsolta, hogy használat előtt mindenképpen főzzük ki a maszkokat. Csak mondom, hogy ha például egy FFP2-es maszkot kifőzünk, akkor az már nem nagyon használható. Hő hatására, kifőzés után még az az egyszer használatos maszkok is veszítenek a védőképességükből. Amiket egyébként is ki kell dobni egy használat után. A szövetmaszkokat fertőtlenítés után viszont ki lehet, sőt, ki is kell mosni magas hőfokon.

Aztán szererncsére Norbi magához tért – vagy jelezték neki, hogy méretes baromságokat hordott össze. Új bejegyzésben már azt magyarázza, hogy őt is megtévesztették a neten terjedő álhírek, de természetesen most már nem hiszi el, hogy fonálférgek laknak a maszkokban. Elsőre se kellett volna!

Hirdetés

„Természetesen én is beszartam a férges maszkvideóktól itt a face-en. Az orvosok szerint hülyeség, esetlegesen elektromosan magnetizálódnak a mikroszálak. Az utóbbi hihetőbb. Egy biztos: Este főzd ki a maszkod (szövet maszk) , vagy használj naponta eldobandó steril maszkot. Szerintem miért? Egész nap beleliheged a nyálad, orrváladékod, izzadtságod. Ez erjed. Totális baktérium és virus tenyészet. Ezt napokig visszalihegni a szájszaggal nem hiszem, hogy előreviszi az immunrendszered. Viselj maszkot, de tisztát! Bugyit, alsógatyát se cool napokig mosás nélkül hordani. Ugye?”

Mi pedig ismét hátradőlhetünk, elvégre újabb bölcsességgel lettünk gazdagabbak. Köszi Norbi!

Forrás: JP blog

Hirdetés
Hirdetés