Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Újabb DK-s ismerte be, hogy oltásellenesek

Hirdetés

Vágó István az ATV Csatt című műsorában beismerte, hogy pártja, a DK és a baloldal az oltások, különösképpen a keleti vakcinák ellen kampányol.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja gyorsan hozzátette: nem oltásellenesek, a „keleti vakcina ellenes” kifejezés már inkább tükrözi az álláspontjukat.

Vágó István szerint az előző napok eseményei, a kínai vakcinákkal kapcsolatos hírek, már kicsit igazolják, hogy nem feltétlenül van minden rendben a kínai oltóanyaggal. Példaként említette, hogy Müller Cecília kedden nyilatkozott a kínai oltás adagolásával kapcsolatban, vagyis a hivatalos szervek is foglalkoznak az üggyel.

Hirdetés

Vágó szerint nem igaz, hogy felépítettek egy kampányt a keleti vakcina ellen. Ez ugyanis szerinte nem politikáról, hanem az emberek biztonságáról szól.

A DK elnökségi tagja szerint bár egy kormányrendelet megkönnyítette az engedélyeztetést, ez nem ad bizalmat a kínai oltásnak. „A kínai karácsonyfaégőt bevonják a piacfelügyelők, ha nincs uniós engedélye, az oltásnak meg adunk engedélyt – mondott egy példát.

Vágó István tehát hiába erőlködött, nem tudta lemosni pártjáról és a baloldalról az oltásellenességet, sőt, csak megerősítette azt.

Hirdetés

Mint ismert, a baloldal komoly oltásellenes kampányt folytat most már hónapok óta. Álhíreket gyártanak, petíciókat indítanak, parlamenti határozati javaslatokat nyújtanak be bizonyos vakcinák ellen, miközben ők maguk, a baloldali politikusok vígan beoltatják magukat. Azt pedig nem veszik észre, hogy a felelőtlen és hataloméhes viselkedésükkel emberéleteket kockáztatnak…

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés
Hirdetés