Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

“Vetkőzz vagy felgyújtalak!” – benzines flakonnal ment neki élettársának a szegedi férfi

Hirdetés

Tagadja a bűnösségét az a férfi, aki folyamatosa bántalmazta élettársát, majd a nő akarata ellenére magáévá tette. Később azzal fenyegette meg az asszonyt, hogy felgyújtja. A bíróság most úgy döntött, továbbra is előzetesben marad az erőszakos férfi.

Folyamatosan bántalmazta a nőt

A 42 éves szegedi férfi és a nő kapcsolata egy évvel ezelőtt megromlott, a férfi naponta trágár szavakkal illette, valamint féltékenységből szidalmazta élettársát. A nőt a fején és karján, ököllel többször megütötte, egyszer az ágyra lökte és a nyakára is rálépett.

Hirdetés

Erőszakot követett el a férfi

2020. június közepén összevesztek, mert a nő nem engedett a férfi szexuális közeledésének, s ezt vele szóban is közölte. A férfi ekkor agresszívvá vált. Heves szidalmazások közepette lefogta a továbbra is tiltakozó nőt, majd megerőszakolta.

Ki akarta dobni az ablakon

Hirdetés

Másnap a férfi ismét közeledni próbált a nőhöz, aki ezt újra visszautasította. A férfi erre azzal fenyegette meg, hogy kidobja őt az ablakon, majd két kézzel addig szorította a nő nyakát, hogy már levegőt sem kapott.

Benzint tartott az erkélyen

Végül elengedte, de közölte vele, hogy ha nem vetkőzik le, akkor felgyújtja őt. Szavainak nyomatékot adva kilépett az erkélyre, ahol egy flakonban benzint tartott.

Hirdetés

Mást is fel akart gyújtani

A nő tisztában volt a flakon tartalmával, és azzal, hogy az élettársánál öngyújtó van, mert a férfi már mást is felgyújtással fenyegetett korábban, mely miatt büntetőeljárás is indult ellene.

Halálosan megfenyegette a nőt

Hirdetés

Ezért elmenekült a lakásból, amikor a benzinnel a férfi megindult felé, majd  értesítette a rendőrséget. A nőt a délután során lakóhelyük közelében megtalálta a férfi, és újra azzal fenyegette meg, hogy megöli, bántalmazni azonban egy járókelő közbelépése miatt már nem tudta.

22 évet is kaphat

A férfi végig tagadta a bűncselekmény elkövetését az eddigi büntetőeljárás során. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akkor viszont akár 22 évet is kaphat a halmazati büntetések miatt.

Hirdetés

Továbbra is rács mögött marad

A Szegedi Törvényszék fennmost tartotta a férfi letartóztatását, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség pedig arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben a végzést.

Forrás: Kékvillogó

Hirdetés