Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Gréczy nem szed fájdalomcsillapítót, ha szóba kerül Trianon és az országcsonkítás

Hirdetés

MAGYAR AZ, AKINEK FÁJ TRIANON

Egy biztos, Gréczy nem szed fájdalomcsillapítót, ha szóba kerül Trianon és az országcsonkítás.

Milyen hányingerkeltő szöveget eresztett meg az ATV-ben? Gyakorlatilag azt mondta, hogy a külhoni magyar az nem magyar, és akkor kapjon valamit, ha jut.

Hirdetés

Ha afgán bevándorlóknak kéne oltás, azokat gondolom sor elejére tenné a DK, de a magyaroknak ne adjunk, mert azok románok meg ukránok, ugye Gréczy?

Minden ilyen kijelentés egy mini 2004. december 5., a magyarok elleni szégyenteljes népszavazás újratöltése.

Néhány maszkot, lélegeztetőgépet is sajnáltak az erdélyi vagy a kárpátaljai magyaroktól, de az Európát elárasztó vadidegeneknek – az Európai Bizottság akcióterve szerint 34 millió migránsnak – lakást, állampolgárságot, segélyeket, egészségügyi ellátást örömmel adnának.

Hirdetés

A DK-nál nemzetrombolóbb, magyarellenesebb, kártékonyabb, hitványabb párt nincs az Univerzumban!

Kivel akarnak ezek egyesülni nagy álmukban, az Európai Egyesült Államokban amikor a saját nemzettestvérüket is megtagadják? És ezeket akarja bárki is kormány közelébe engedni? Tíz év nemzetépítő politika után akarunk ilyen mélyre süllyedni?

Így gusztustalankodik Gréczy:
“A határon túli eleve megosztó. Ha térdig járnánk a jó minőségű vakcinában, azt mondom, hogy adjunk mindenkinek, akinek lehet. Egyrészt MINDEN MAGYARNAK SEM JUTOTT MÉG, másrészt olyan, mintha más államoknak vennénk át a feladatköreit.”

Hirdetés

Szép volt Gréczy! 👏 Minden a régi!

Forrás: Nevén Nevezem

Hirdetés

Hirdetés