Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Karácsony programja ugyanaz, mint amit korábban Gyurcsány tollba mondott

Hirdetés

Nincs új a nap alatt, a történelem ismétli önmagát és ehhez hasonló igazságok juthattak azok eszébe, akik meghallgatták Karácsony szombaton ismertetett programját, ami csak újabb bizonyíték volt arra, hogy Karácsony tényleg Gyurcsány bábja.

Hollik István, Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a 99 Mozgalom programja, amit Karácsony ismertetett szombaton, semmi újdonságot nem tartalmaz a korábban bemutatott baloldali programhoz képest és újra kiderült, hogy Gyurcsány és Karácsony lényegében ugyanaz.

Ők ketten a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot (…) Az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsányék mit akarnak valójában: adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását. (…) Most Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc mégis ezt a politikát akarják visszahozni.

Hirdetés

Forrás: CsEM

Hirdetés