Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Megrázó dolog derült ki Diana hercegnő utolsó telefonhívásáról

Hirdetés

Ha megtudod, miről szólt Diana hercegnő életének utolsó beszélgetése, biztos, hogy nem bírod ki könnyek nélkül.

Az Egyesült Királyságban egy dokumentumfilm vetítésével készülnek Diana hercegnő 60. születésnapjára, amiből már most kikerült egy részlet. Azt pedig nem tudjuk elképzelni, hogy ennél megrázóbb új infó legyen még a Diana című filmben – a dolog ugyanis a hercegnő utolsó telefonbeszélgetéséről szól.

Richard Kay, a királyi család egyik tudósítója és egyben Diana barátja mesélte el, hogy mint megtudta, ő beszélt telefonon utoljára a hercegnővel az 1997-es párizsi tragikus halála előtt. „Beszéltem vele aznap éjjel. A rendőrség elmondta, hogy az volt az utolsó hívása” – kezdte Kay.

Hirdetés

Vilmos herceg és Harry herceg édesanyja az újságíró elmondása szerint arról beszélt, hogy „minél hamarabb vissza akart térni, hogy együtt lehessen a fiaival.” Emellett kifejezetten nagy tervei is voltak – olyanok, amiket ha véghez tudott volna vinni, talán megreformálták volna a királyi családot. „Nagyon szeretett volna egy új kezdetet, hogy megpróbáljon valami teljesen mást csinálni és egy újfajta jelentést adjon a hercegnőségnek”– tette hozzá a riporter.

Amit viszont Diana sosem tudhatott meg az az, hogy még halálában is sikerült megvalósítania a monarchia átformálását, hiszen az örökségét, a kedvességét és szeretetét tovább vitték a fiai, elsősorban természetesen Harry.

Forrás: Cosmopolitan –  People magazin

Hirdetés
Hirdetés