Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonSport

Egy válogatott és két topligás csapat is megkereste Marco Rossit, ő azonban nem mond le a magyarokról

Hirdetés

Ahogy az várható volt a magyar válogatott mindenkit meglepő EB-szereplése után sokan már vinnék is hazánkból Marco Rossit, akit azonban hiába ostromoznak jobbnál jobb ajánlatokkal, az edző nem hajlandó lemondani a magyar csapatról.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a calciomercato.com-nak adott egy interjút, ahol mások mellett arról beszélt, hogy szerinte ki a magyar válogatott legfontosabb játékosa, vagy hogy mire számíthatnak a szurkolók a jövőben. És ha már szóba került a jövő Marco Rossi a sajátjáról is beszélt, ismét bebizonyítva, hogy mennyire hűséges hazánkhoz na, meg persze nem utolsó sorban a játékosaihoz.

Egy válogatott és két topligás csapat is megkeresett. A nemzeti csapat ajánlata ráadásul pénzügyi szempontból nagyon jó volt. Ennek ellenére én a magyar válogatott szövetségi kapitánya szeretnék maradni, a célom az, hogy a magyar válogatottal kijussunk a 2022-es katari világbajnokságra. Ez az álmom, mint ahogy a segítőmé, Cosimo Inguscióé is, akivel kilenc éve nap mint nap együtt dolgozunk.

Hirdetés

– mondta Rossi. Csak remélni tudjuk, hogy a mester(ek) álma valóra válik!

Forrás: CsEM blog

Hirdetés

Hirdetés