Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Sport

Egymást ütik az angol szurkolók a döntő előtt – videó

Hirdetés

Alig néhány órával az esti Anglia-Olaszország Eb-döntő előtt szurkolói összecsapások törtek ki London több helyszínén is – az angol drukkerek között.

A brit lapok beszámolói szerint a 21 órakor kezdődő finálénak otthont adó Wembley-stadionnál és a londoni Leicester Square-nél is összecsaptak egymással (ököllel és üvegdobálással is) vélhetően ittas angol szurkolók, akik több üzletben és étteremben is kárt tettek.

Több jegy nélküli szurkoló is megpróbált eközben bejutni az arénába, valósággal megrohamozva a bejáratokat – sokan sikerrel is jártak. A biztonságiaknak és a rendőrségnek is többször is közbe kellett lépnie az indulatok lecsillapítása, megfékezése érdekében.
Picit korábban a King’s Cross pályaudvart is le kellett zárni, miután pirotechnikai eszközöket gyújtottak meg a drukkerek. De az olasz válogatottnak otthont adó hotelnél is szorosabbra vonták a biztonsági intézkedéseket, miután a Sky News tudósítása szerint az angol drukkerek egy csoportja tűzijátékkal és egyéb pirotechnikai eszközökkel igyekeztek megzavarni a döntőbeli ellenfél nyugalmát.

Hirdetés

Forrás: Csakafoci.hu

Hirdetés

Hirdetés