Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Megerőszakolt egy kisfiút az afgán migráns, azt mondta, azért, mert nincs felesége

Hirdetés

Mohammad Rahman Arsala harmincéves afgán migráns három évvel ezelőtt az őt befogadó Franciaországban megerőszakolt egy 12 éves fiút. A férfit letartóztatták, a bíróság nemrégiben hozott ítéletet az ügyében. Az ügyvédje arra utalt, hogy a pedofil férfi szülőhazájában, Afganisztánban bevett norma a kiskorú fiúk idősebb férfiak általi szexuális zaklatása.

Egy afgán migráns Franciaországba érkezése után két évvel, 2018-ban szemet vetett egy 12 éves kisfiúra. A buszon figyelni kezdte a gyermeket, majd amikor az leszállt a járműről, követni kezdte. A pedofil férfi a karjánál fogva egy játszótér melletti elhagyatott házba vonszolta a fiút, ahol megerőszakolta. Arsala ezután, mintha mi sem történt volna, visszavitte a gyereket elrablásának helyszínére. Ott négy lány lett figyelmes a zavartan viselkedő kisfiúra, ők értesítették a rendőrséget is. A férfi elmenekült, de a hatóság a nyomára bukkant és letartóztatta.

Az afgán férfi azzal érvelt a bíróságon, hogy nem követte volna el a bűncselekményt, ha házas lett volna, ha van egy felesége, aki – mint mondta – kielégíti a szükségleteit.

Hirdetés

Ügyvédje pedig azt kérte a bíróságtól, hogy vegye figyelembe a vádlott „kulturális” hátterét. Mint fogalmazott: „Mindannyiunkat más kulturális normák befolyásolnak.” Ezzel arra utalt, hogy a pedofil férfi szülőhazájában, Afganisztánban bevett „norma” a kiskorú fiúk idősebb férfiak általi szexuális zaklatása.

Arsalának nem ez volt az egyetlen kifogásolható megnyilvánulása. 2018 áprilisában hazavitt magával egy fiatal lányt és a falhoz vágta, valamint egy iskola előtt kisgyerekekről is készített fényképeket, valamint rajtakapták, amint egy strandon maszturbál.

Letartóztatása után a börtönben bántalmazott egy ápolónőt, és azzal is vádolják, hogy szexuálisan bántalmazta egy rabtársát.

Hirdetés

Mohammed Rahman Arsala a kisfiú megerőszakolásáért 15 év börtönbüntetést kapott.

Forrás: V4NA

Hirdetés
Hirdetés