Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Megrázó: Károly hercegnek köze lehetett Diana halálához

Hirdetés

Károly herceget a rendőrség is kihallgatta még 2005-ben a rejtélyes üzenet miatt.

Megrázó információk kerültek elő a múltból Diana hercegnő halálával kapcsolatban. Egy egykori rendőr elárulta: rejtélyes üzenet miatt hallgatta ki Károly herceget. A Scotland Yard korábbi vezetője, Lord Stevens szerint Diana halála előtt két évvel felkavaró gondolatokat vetett papírra – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

A halálos balesetet követő nyomozás során előkerült üzenetről egyértelműen kiderült: a hercegnő írta.

Hirdetés

„Az életem jelenlegi időszaka a legveszélyesebb. A férjem balesetet tervez az autómmal. Meghibásodott fék és súlyos fejsérülés ad majd szabad utat neki, hogy feleségül vehesse Tiggyt. Kamilla csak egy csali, ez a férfi a szó minden értelmében kihasznál minket”

– olvasható a rejtélyes üzenetben, amelyet Diana 1995-ben inasának, Paul Burrellnek írt meg, és amelyben a Tiggyként emlegetett nő Vilmos és Harry herceg akkori dadusára utal.

Burrell 2003-ban megjelent könyvében hozta nyilvánosságra a felkavaró sorokat, az eredeti üzenetet pedig a rendőrség rendelkezésére bocsátotta. Akkor azt mondta: „Nem tudom, mi késztethette a hercegnőt ezeknek a soroknak a lejegyzésére”.

Hirdetés

Stevens az üzenet kapcsán Károly herceget is behívta kihallgatásra 2005-ben, ám korántsem gyanúsítottként, hanem mint szemtanú.

Mint kiderült, Diana egykori férje semmit sem tudott a rejtélyes üzenetnek még csak a létezéséről sem – ő is a médiából értesült róla.

Az 1997-ben történt megrázó balesetről több konteó is született az évek során, ám a legdurvább talán ez, miszerint a balesetet maga Károly herceg rendezte meg. A nyomozás eredményeit 2006-ban tették közzé – ennek részletei egyértelműen arra utalnak, hogy a tragédiát nem rendezték meg.

Hirdetés

A haragos politikusoknak is közük van Diana halálához. Ha hazája politikusai nem indítanak gyűlöletkampányt ellene, akkor nem lett volna Párizsban aznap.

Forrás: magyarnemzet.hu

Hirdetés

Hirdetés