Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Mégsem baleset okozta Latinovits Zoltán halálát

Hirdetés

Új fejlemények!

Már 45 éve, hogy nincs közöttünk. Halálát sokáig balesetnek hitték, ám a legújabb bizonyítékok szerint egész más történt.

Latinovits Zoltán a balatonszemesi vasútállomáson vesztette életét még 1976. június 4-én. Szokása volt, hogy felugrott a mozgó vonatra, sokan azt gondolták, a tragédia történtekor is ezt akarta tenni.

Hirdetés

Pont emiatt sokáig mindenki úgy tudta, hogy baleset történt, ám testvére, Frenreisz Károly szerint bátyja szándékosan feküdt a vonat alá, öngyilkos lett – olvasható a Ripost cikkében.

„Pár évvel ezelőtt megkaptam a mozdonyvezető vallomását, amelyben feketén-fehéren az áll, Zoli tárt karokkal állt a síneken, és ő már nem tudta lefékezni a vonatot. Nem tudom, kinek állt érdekében, hogy a jegyzőkönyvet eltüntetve meghamisítsa a valóságot, balesetnek állítva be a történteket.

Zoli ugyanis pszichésen rossz állapotban volt. Nem csak a halála előtti időszakban, hanem állandóan. Kezelésekre járt, gyógyszereket szedett, voltak depressziós időszakai, kórházban is kezelték. Egy időre kijött a depresszióból, majd újra elhatalmasodott a betegsége, így telt el és így múlt el az élete” – mondta Frenreisz a Best magazinnak.

Hirdetés

www.magyarnemzet.hu

Hirdetés