Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Orbán: nem hagyhatjuk, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk

Hirdetés

A miniszterelnök a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rendészettudományi karának tisztavató ünnepségén vett rész szombaton, ahol a magyar családok és magyar emberek biztonságáról és az ország jövőjéről beszélt.

Orbán Viktor párhuzamba állította a magyarországi helyzetet azokkal az európai országokkal, ahol az elmúlt időszak korántsem tükrözte az a békés „bezzegnyugatot”, mint annak idején. És annak ellenére, hogy Magyarországot és a kormányt rendszeresen érik támadások annak működésével kapcsolatban, a miniszterelnöknek erről is markáns véleménye van:

Ha hagyjuk, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk, kik élhetnek Magyarország területén, hogyan rendezzük be az életünket, hogyan neveljük a gyermekeinket, elvesztünk (…) Vannak olyan európai nagyvárosok, ahol már nem érzik biztonságban magukat az emberek, de Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában, ahol nemcsak a többség, de minden kisebbség is nyugodtan élhet.

Hirdetés

– utalt azokra a folytonos támadásokra, amelyeket Brüsszelből kap az ország, valamint az egyre jobban fenyegető migránsveszélyre és annak kezelésére.

Forrás: CsEM blog

Hirdetés

Hirdetés