Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Orbán susztermattot adott az ellenzéknek a népszavazással

Hirdetés

Irgalmatlan sallert kapott az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék az Orbán Viktor által bejelentett népszavazással. Dobrevék a gyermekvédelmi törvény elleni, túltolt őrjöngésükkel önként kényszerzubbonyba bújtak, sőt magukra zárták a gumiszoba ajtaját. Se ki, se be. Eldőlt: egy olyan kérdés uralja majd a népszavazási és az országgyűlési választás kampányát, amelyben a kormánynak van igaza (a kisgyermekek genderpropagandával mérgezése nyilvánvalóan sátáni gaztett), és amelyben a magyarok nagy többsége, kétharmada mögötte áll. Dobrevék – pestiesen szólva – rottyra tették magukat.

Egyfelől: szomorú, hogy olyan világot élünk, amelyben a normalitás már a falig hátrált. Olyat, amelyben gyermekeinket agresszív genderhittérítőktől kell óvnunk, akik óvodákban, iskolákban támadnak, és hormonkezelésre, nemi szerveik csonkolására, a legocsmányabb perverziók szabad kiélésére buzdítják fiainkat, lányainkat. Azzal mérgezik őket, hogy nemcsak férfi meg nő van, hanem hetvenháromféle társadalmi nem…

Másfelől: örömteli, hogy mi még megvédhetjük a legkisebbeket az elmebajtól, az érzékenyítésnek hazudott átneveléstől. Nálunk még nem veszett el minden remény, mint Nyugaton, ahol a kisgyermekek megrontása, szexuális mételyezése napi gyakorlat, s ahol már nem nagyon látszik visszaút a szakadék mélyéről. (Néhány napos hír: egyes angliai iskolákban már erőszakkal, a szülők tiltakozása ellenére viszik el a gyerekeket az aberráltak diadalmenetére, vagyis a „Pride”-ra. Ott már rég nem az elfogadásról szól a történet, hanem a kötelezővé tételről.)

Hirdetés
  • Mi, magyarok viszont még megálljt parancsolhatunk az eszement genderhittérítőknek, transzinkvizítoroknak. Csak el kell mennünk népszavazni, és az öt kérdésre öt hatalmas „NEM”-mel válaszolni.

Magukra zárták a ketrecet

Júniusban Brüsszel és annak helyi kirendeltsége (magyarországi ellenzék) dühöngve vetette rá magát a magyar gyermekvédelmi törvényre. Ráaggatták a „homofób”-címkét, és minden fronton támadást indítottak. (Hogy a magát függetlennek mondó médiájuk mennyire egy központilag irányított csicskahad, jelzi: minden egyes cikkükbe legalább ötször beleírták a „homofób” szót, mintha Brüsszeltől és Sorostól ezért prémiumot kapnának.) Arról hazudoztak, hogy a gyermekek megvédése valójában a homoszexuálisok megbélyegzése. Miközben néhány hónapja ugyanezek még teli szájjal „buzizták” Szájer Józsefet, és arról értekeztek, hogy a Fideszben van a legtöbb homoszexuális.

Annyira belehergelték magukat Magyarország megrendszabályozásába, hogy újabb kötelezettségszegési eljárást indítottak ellenünk. Apró-Dobrev Klára pedig (miután megszavazta hazánk elítélését) közölte: „Magyarország új kormánya első intézkedései egyikeként fogja eltörölni Orbán homofób törvényét!”

Hirdetés
  • A helyzet világos: ha a neobolsevik-újnyilas csapat netán hatalomra jut, egyből megnyitják az óvodák, iskolák kapuit az LMBTQ-lobbi előtt. A nyugati minta szerint elkezdik gyermekeink korai szexualizálását, lelki megrontását. Az Orbán Viktor által bejelentett népszavazás öt kérdése gyakorlatilag arról szól: meghátrálunk-e a szivárványos őrület elől, vagy botot dugunk a küllőik közé.

Az Alapjogokért Központ júniusban közzétett felmérése szerint a magyarok csaknem kétharmada egyetért azzal, hogy a kiskorúakat meg kell óvni a genderpropagandától. Mindez azt jelenti, hogy Dobrevék a gyermekvédelmi törvény elleni túltolt őrjöngésükkel önként kényszerzubbonyba bújtak, sőt magukra zárták a gumiszoba ajtaját. Se ki, se be. Orbán megint susztermattot adott nekik, ám láthatóan még föl sem fogták. Idevezet az, hogy a magyar balliberálisoknak soha egyetlen önálló gondolatuk sincs, mindig csak szolgaian másolják, végrehajtják, amit Brüsszel és Gyuri bácsi előír nekik.

Így hát eldőlt: egy olyan kérdés uralja majd az előttünk álló tíz hónapot, a népszavazási és az országgyűlési választás kampányát, amelyben a kormánynak van igaza (a kisgyermekek genderpropagandával mérgezése nyilvánvalóan sátáni gaztett), és amelyben a magyarok nagy többsége, kétharmada mögötte áll. Dobrevék – pestiesen szólva – rottyra tették magukat.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés