Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Afgán tolmács könyörög Bidennek: senkit ne hagyjatok hátra, megtalálják, és megölik őket

Hirdetés

Senkit ne hagyjatok hátra, mert megtalálják, és megölik őket – drámai hangvételű nyilatkozatot adott a Fox Newsnak egy afgán tolmács, aki várandós feleségének történetének segítségével mutatta be, milyen állapotok uralkodnak a tálibok ellenőrzése alatt álló Afganisztánban.

Az amerikai televíziós csatorna műsorában megszólítottak egy névtelenséget kérő afgán tolmácsot.

Az adás során a könnyeivel küszködő, elcsukló hangon nyilatkozó férfi elmesélte, hogy várandós felesége Kabulban elkeveredett tőle, és csak hosszas procedúrát követően sikerült biztonságba kerülnie. Sok ezer afgánhoz hasonlóan, ő is a kabuli repteret vette célba, ahol körülbelül 12 órán át várakozott, és ez idő alatt nem tudott egyetlen egy illetékessel sem beszélni. Annak ellenére, hogy minden szükséges papír és dokumentum a birtokában volt.

Hirdetés

A hosszas várakozást követően sikerült közel menni a kapuhoz, ahol vegül egy őr kisegítette a tömegből.

Az afgán tolmácsnak markáns véleménye van az Afganisztánban kialakult helyzetről, és Joe Biden adminisztrációjának tevékenységéről.

Senkit ne hagyjatok hátra, különben megtalálják, és megölik őket, Afganisztánban most nagyon rossz a helyzet – üzente az amerikai elnöknek, és vezetésnek.

oe Biden hirtelen és szervezetlen csapatkivonásai miatt napok alatt átvették az irányítást a tálibok Afganisztánban, akiknek Biden kormánya kiadta a saját szövetségeseit. Egyre többen látják úgy, hogy a rendszeresen furcsán viselkedő Biden szellemi állapotával komoly problémák lehetnek.

Hirdetés

Forrás: Origo.hu

Hirdetés
Hirdetés