Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A tizenéves migránsbanda terrorizálja Lipcsét, fiatalok cipőit rabolják el…

Hirdetés

Szombat este Jahnallee -ban körülbelül öt támadó leütött és kirabolt három férfit (19, 20, 20). A rendőrség szerint megverték és megrugdosták a három áldozatot. Egy 20 éves fiatalemberről, aki földre került és ott  fejberugdosták, az elkövetők levették a cipőjét. Elvették azt az utcai hangszórót is ami a csoportnál volt.

A 20 éves fiút kórháza kellett szállítani. Most a bűnügyi nyomozási osztály nyomoz, ahol több régebbi üggyel összevonásra került a mostani eset. “A rablási bűncselekmények számának növekedését tapasztaltuk a környéken” – erősítette meg a rendőrség szóvivője a BILD -nek. Szombat este egy helikopter is körözött a város közép-nyugati része felett.

A múlt hétvégén két férfit vert meg és raboltak ki egy körülbelül hét fős elkövetői csoport a közeli pálmakertben. Itt is egy 20 éves fiatalember sérült, meg súlyosan, akinek végül szintén elvették a cipőjét. Itt a táskáját és a telefonját is elvették.

Hirdetés

Kedd este a rendőrség egy tizenévesekből álló csoportot keresett akik megvertek és kiraboltak egy 16 éves fiút a pálmakertben. Ebben az esetben is az egyik elrabolt tárgy a sértett cipője volt. A baseballsapkája és cigarettája mellett.

A sértettek leírása alapján a támadók 17 év körüli migránsok.

Forrás: Elemi.hu

Hirdetés
Hirdetés