Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Késsel támadtak a Fidesz aktivistáira Miskolcon

Hirdetés

A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! – petícióhoz gyűjtött a napokban aláírást az egyik miskolci lakótelepen az az idős házaspár, akikre rátámadt egy hatalmas konyhakéssel egy, a kormánnyal nem szimpatizáló, őrjöngő, agresszív alak.

A Fidesz kampányát segítő aktivisták a dél-kiliáni lakótelep egyik lépcsőházában gyűjtötték az aláírásokat, mikor egy agresszív alak, aki miután megtudta, hogy fideszes aktivisták járják a házat, hazasietett egy méretes konyhakésért, majd azt hangoztatva, hogy megöli a fideszeseket üldözőbe vette az idős házaspárt.

Elvágom a torkotokat!

Hirdetés

– üvöltötte a késsel hadonászó támadó a PestiSrácok.hu-nak nyilatkozó fültanú szerint, aki azt is elmondta, hogy a rendőrök hamar a helyszínre értek, az aktivisták pedig  nem vesztették el lélekjelenlétüket, kicselezték az őrjöngő támadót és ügyesen kisurrantak a hátsó bejáraton.

Frakciónk elítél minden erőszakos fellépést és cselekményt! Elítélünk mindennemű provokációt, ami a tisztességes, munkájukat végző emberek ellen irányulnak a kampányidőszakban és azon túl is! Kérjük a jóérzésű miskolciakat, hogy ne üljenek fel az agresszív provokációknak és a nemtelen támadásoknak. Hisszük, hogy politikai oldaltól függetlenül csak a jó szó és a békés hangnem vihet előre

– mondta portálunknak a történtek után Hollósy András, a Fidesz-KDNP miskolci szóvivője.

Hirdetés

Fotó: Blikk

Hirdetés