Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Elfogták a Lobbanó utcai 80 éves bácsit agyonverő és kifosztó dagadt mocskot és társát

Hirdetés

A budapesti rendőrök aprólékos nyomozómunka eredményeként a TEK segítségével fogták el azt a férfit és nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy három hete megöltek és kifosztottak egy idős embert a főváros XVI. kerületében – közölték a Police.hu-n.

Budapesten, XVI. kerületi házában 2023. május 28-án délután holtan találtak egy 80 éves férfit. Az idős ember halálát bántalmazás okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az elsődleges adatok egy fiatal nőre terelték a gyanút, az eljárás során azonban a nyomozók megállapították, hogy a nőnek nincs köze a bűncselekményhez.

A további aprólékos adatgyűjtés eredményeként az életvédelmi nyomozók azonosították a „feltételezett” elkövetőket: a 27 éves „Sz.” Alexandrát és az 52 éves „C.” Istvánt. A büntetőeljárás adatai szerint a nő és a férfi 2023. május 26-án késő este ment be az idős ember házába, ahol olyan súlyosan bántalmazták az áldozatot, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A lakásból aranyláncot és bankkártyát vittek el, utóbbival két alkalommal pénzt is vettek fel a sértett számlájáról.

Hirdetés

A „feltételezett” elkövetőket a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége június 20-án délután egy budaörsi parkolóban fogta el.

Hirdetés

Hirdetés