Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kocsis Máté: Soha semmi jót nem feltételeztem ezekről a piszkokról a Szikra Mozgalomban

Hirdetés

Ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon – ironizált a Fidesz frakcióvezetője.

A Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának a lakásán közel háromszáz olyan felvételt találtak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható – írta meg a Magyar Nemzet.

Jámbor András a Mediaworks munkatársainak kérdésére elárulta, ha lenne bizonyíték arra, hogy a Szikra Mozgalomnak köze van a pedofilbotrányhoz, őt magát akkor sem terhelné politikai felelősség. Jámbor a Magyar Nemzet megkeresésére már nem válaszolt.

Hirdetés

Kocsis Máté: A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van

Soha semmi jót nem feltételeztem ezekről a piszkokról a Szikra Mozgalomban”

– mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden a Hír TV Napi Aktuális című műsorában.

Hirdetés

Mint fogalmazott, „ezek ugyanazok a radikális baloldaliak, akik pár hónappal ezelőtt az antifasiszta elvbarátaikkal civil embereket vertek az utcán”. A pedofilbotránnyal kapcsolatban így fogalmazott a politikus:

ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon.

Lackner Csabának sem volt semmi köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze ezekhez a gyermekpornográf-felvételekhez. A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van” – sorolta Kocsis Máté.

Hirdetés

„Most legalább kiderült, hogy mit csinálnak a Szikra Mozgalom tagjai, ha éppen nem civileket vernek” – foglalta össze a véleményét a frakcióvezető.

A Kocsis Mátéval készített műsort itt tudják megtekinteni:

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés