Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Egy ungvári étteremben verték össze az SZBU tábornokát saját részeg kollégái

Hirdetés

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) egyik tábornokát kollégái bántalmazták, amikor először részegen összeverekedtek egy kárpátaljai étteremben, majd egy erdőbe vitték – jelentette a helyi média.

A Sztrana című ukrán lap rendőrségi forrásaira hivatkozva közölte, hogy Andrij Panarin, az SZBU helyi kémelhárítási osztályának vezetője és beosztottjai Ungvár városában egy étteremben mulatoztak. Kollégájuk, Viktor Mikulin SZBU-tábornok történetesen ugyanabban az étteremben tartózkodott abban az időben, ahol egy ukrán törvényhozó tanácsadójával és egy meg nem nevezett európai szervezet képviselőivel találkozott.

Mikulin állítólag leszidta a részeg társaságot a hangos viselkedésük miatt – amit az SZBU emberei nem fogadtak jól. Panarin emberei ütlegelni kezdték a tábornokot – állította a lap.

Hirdetés

Az ittas kollégák ezután állítólag egy erdőbe vitték Mikulint, ahol tovább ütlegelték, ami után néhány foga is kiesett.

A megpróbáltatások végén a támadók elvették a tábornok iPhone 14-es telefonját – számolt be a Sztrana.

A jelentés szerint a törvényhozónak az étteremben jelen lévő tanácsadója volt az, aki értesítette a rendőrséget.

Hirdetés

A névtelen forrás az újságíróknak elmondta, hogy a történet középpontjában álló kémelhárítókat előzetes letartóztatásba helyezték, tettükkel kapcsolatban büntetőeljárás indult.

Egy helyi újságíró megerősítette a lapnak, hogy az incidens valóban megtörtént, és megosztott egy fotót, amelyen állítólag egy összevert Mikulin látható.

Hirdetés

Forrás: Orosz Hírek

Hirdetés